пʼятниця, 22 березня 2019 р.

На майстеркласі Олесі Калинич

15 березня 2019 року в актовій залі Полтавської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся обласний семінар « Формування компетентностей на уроках української мови та літератури, біології в умовах переходу до Нової української школи».
Головна мета семінару – вирішення комплексу завдань із формування гуманістичного світогляду самодостатньої особистості, європейця й патріота.
 На секції української мови та літератури вчителі ознайомилися з майстер класом «Методи викладання української мови та літератури. Інновації чи імітація?» Олесі Василівни Калинич, учителя української мови та літератури Хустської гімназії-інтернату Закарпатської області, заслуженого вчителя України. Педагоги мали змогу дізнатися про те, як урок зробити не тільки ефектним, а й ефективним, про дієву роботу в міні-групах. Натхненна розповідь, проілюстрована мультимедійною презентацією, зацікавила педагогів, спонукала до обговорення  почутого.

На завершення учасники семінару отримали сертифікати та мали можливість особисто поспілкуватися та сфотографуватися з Калинич О. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щирі вітання учневі 7 класу Степненського НВК, Тарасенку Кирилу, який на четвертому   етапі  Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу у...